Min side / Lad opp

Blogg

Endringer for Xito

Xito er eies av lavprisaktøren Hello. Xito og Hello har i lengre tid fremstått som to forskjellige selskap, men i realiteten er det samme organisasjon i begge selskapene. Det er ressurskrevende å drive to forskjellige merkevarer, derfor har vi besluttet å allokere ressurser og fokus til videreutvikling av Hello.

Om Hello

Xito vil bestå

Eksisterende kunder vil ikke oppleve noen praktiske endringer. Du vil fortsatt finne den informasjonen du har behov for på xito.no. Pris og tjeneste fortsetter inntil videre å være som i dag. Kundeservice forblir som i dag.

Få svar på dine spørsmål her

Vil du bli Hello-kunde?

Vi vil gjerne invitere deg til å bli kunde i Hello! Den største forskjellen mellom Xito og Hello er faktureringen. Xito er forhåndsbetalt, mens hos Hello faktureres det på vanlig måte. Hello kan ellers tilby hyggelig kundeservice, noen av markedets beste priser, Telenor-dekning, forbruks-app og mye mer!

Ønsker du å bytte til Hello, går du bare inn på hello.no og registrerer deg som kunde på vanlig måte. Deretter vil du få tilsendt nytt simkort i løpet av et par dager! Har du penger til overs på saldo, kan dette krediteres på din Hello-faktura.

hello_orange_IYC