Min side / Lad opp

Blogg

Tre billige mobiltelefoner for den tøffe, den sosiale og den enkle!

For tøffingen: Samsung Xcover 271, kr 800,-

Xcover 271 er en støv- og vanntett mobil, som passer perfekt for folk som oppholder seg mye utendørs. I tillegg til å håndtere gjørme og å ligge i en meter dypt vann i opp til 30 minutter, er Xcover 271 støtsikker og har en ripefast skjerm. Mobilen har innebygd digitalt kompass, og man navigerer med GPS og Google Maps. I mørket er lommelykten en nyttig funksjon. Batteriet har standbytid i opp til 25 døgn, og en skritteller som regner ut hvor langt man har gått.  Mobiltelefonen har 3G, stor fargeskjerm og kan ta i mot videosamtaler.

 

For den sosiale: LG E400 Optimus L3, kr 820,-

Optimus L3 er en mobiltelefon som har alt det man trenger, men i et lite format. Med Android-system kan du laste ned apper og flittig oppdatere Facebook, Twitter og Instagram. Sammen med den teksturerte baksiden ligger telefonen bra i hånden og er alltid klar til bruk. Med kamera, GPS, FM-radio og Bluetooth har Optimus L3 mange bruksområder.

 

For den enkle: Nokia 100 Pink, kr 221,-

«Eneste jeg bruker mobilen til å ringe eller sende tekstmeldinger» – da er Nokia 100 den perfekte mobiltelefonen for deg! Batteriet holder ut inntil 35 dager i standby og syv timer samtaletid slik at du alltid er sikker på at du kan holde samtalen gående. Nokia 100 er i rimelig i pris og har en klar fargeskjerm. Denne telefonen vil passe rett inn i dagliglivet ditt, og gjør det enkelt enten du ringer eller sender tekstmeldinger. De store, adskilte tastene sørger for at du aldri trykker feil. Skjermen på 1,8 tommer gjør det enkelt å se hvem som ringer og hva du taster, og det innebygde minnet til Nokia 100 har plass til 500 kontakter og 250 tekstmeldinger.

Tags: , , , , , , , , , ,