Min side / Lad opp

Blogg

Tips: To gode smarttelefoner til under tusenlappen!

Mange synes det er kjedelig å bruke mye penger på mobiltelefon, derfor tenkte vi kunne liste opp noen gode smarttelefon-alternativer for deg som ønsker å slippe billig unna.

Dersom du bare bruker telefonen til å ringe og sende SMS, er det ikke nødvendig med smarttelefon. Likevel er det kjekt å ha en smarttelefon fordi du har tilgang på nyttige applikasjoner som gjør hverdagen enklere. Med en rimelig smarttelefon, kan du som regel kjøre de samme applikasjonene som du gjør på dyrere modeller, men softwaren er ikke like rask og du har ikke like mye minne. Likevel vil en rimelig smarttelefon fungere mer enn bra nok for de fleste ved normal bruk.

Sony Xperia Tipo ST21 – kr 934,- 

Sony Xperia Tipo ST21 er en kompakt og brukervennlig smarttelefon med alle funksjonene du trenger. Enkel å komme i gang med og har god tilgang til alle de siste applikasjonene og musikken. Android 4.0 gir deg tilgang til tusenvis av morsomme og nyttige applikasjoner og funksjoner via Google Play. Sony Xperia tipo ST21 kommer med en holdbar skjerm med ripebeskyttende overflate. Berøringsskjermen gjengir skarpe og klare bilder. Bevar dine verdifulle minner ved å ta skarpe bilder, takket være 3.2 megapiksler. Du kan også fange øyeblikket med personlige videoopptak. Xperia Tipo kommer med en applikasjon der du kan sette grense for databruk, slik at du aldri bruker mer data enn du ønsker. Det kraftige batteriet gir pålitelighet ved bruk. Du kan stole på at batteriet holder, slik at du aldri går glipp av en viktig samtale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samsung Galaxy Y – kr 848,-

Samsung Galaxt Y er en Android-drevet smarttelefon med spennende applikasjoner, raskere nedlastinger, Wi-Fi-tilkobling og et mer intuitivt og fristende grensesnitt. Tilgang til nettbaserte applikasjoner og mobilt Internett har aldri vært enklere for en ny generasjon som alltid er på farten. Denne modellen er både stilig og smart med sin 3 tommer skjerm og større QWERTY-tastatur, samtidig som den er kompakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , , ,