Min side / Lad opp

Blogg

Juni-kampanje: Få 300 ringekroner for hver eneste kunde du verver til Xito!

I juni er det ekstra lukrativt for deg å verve nye kunder til Xito!

Alle Xito-kunder får nemlig 300 kroner på ringesaldo for hver eneste venn/familiemedlem/bekjent du verver til å bli Xito-kunde!

For at vi skal klare å holde oversikt over hvem du verver, MÅ du bruke vervetjenesten på Min side eller verveapplikasjonen «Verv dine venner!» på Facebook.

Fordeler med å verve:

– Du får 300 kroner per kunde du verver (kun i juni!)

– Alle Xito-kunder ringer til hverandre for kroner 0,- per minutt (oppstart 39 øre). Verv de du ringer oftest, så vil telefonutgiftene dine reduserers drastisk.

– Når du har vervet tre nye kunder til Xito – og alle disse har et forbruk på minst 100 kroner per måned – så vil du automatisk oppgraderes til Xito Best Friends-abonnement. Da ringer du for kr 0,- til ALLE mobil- og fasttelefoner i Norge!

Her er noen gode salgsargumenter du kan bruke når du skal verve nye Xito-kunder:

– Xito har lave ringepriser, og er Norges billigste kontantkort/forhåndsbetalte mobilabonnement.

– Ingen kredittsjekk

– Ingen månedsavgifter – ingen krav til jevnlige påfyllinger av ringesaldo.

– Vi tilbyr automatisk påfylling av ringesaldo. Man lagrer kortinfo på Min Side og bestemmer selv hvilket beløp du skal fylle opp med når ringesaldoen begynner å bli tom.

– God kontroll på forbruket

Gunstige priser på data- og SMS-pakker

– Xito-kunder ringer for kr 0,- per minutt til hverandre (39 øre i oppstart). Perfekt for vennegjenger og familier som ringer hverandre ofte!

Prisliste og vilkår for våre mobilabonnementer og tilleggstjenester finnes her

 

Vilkår for juni-kampanjen – Få 300 ringekroner for hver eneste kunde du verver til Xito.

– Du kan ikke opprette flere abonnementer i eget navn, med den hensikt å innkassere kampanjegevinsten. Dersom du ønsker å verve egne barn (under 18 år), kan du gjøre dette. Kampanjetilbudet vil da gjelde.

– Vervegevinsten utbetales kun til ringesaldo hos Xito. Gevinst utbetales ikke til bankkonto, i kontanter, i naturalia, eller andre måter!

– Du må være nåværende Xito-kunde for å kunne benytte vervegevinsten.

– Når du verver, må du bruke vervetjenesten på Min Side, eller verveapplikasjonen «Verv dine venner!» på Facebook. De du verver får da en link som de går inn på for å registrere seg som kunde. På den måten har vi stålkontroll på hvem som har vervet hvem.

– Kampanjen varer i hele juni 2012.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,