Min side / Lad opp

Blogg

Fredagsmoro: De beste vitsene fra uka som var!

I forrige uke ba vi dere servere oss noen morsomme vitser som vi kunne presentere som litt fredagsmoro. Juryen har nå kommet fram til hvem som har vunnet henholdsvis 1000 kroner å ringe for, Nesbyen Freeride t-skjorte og Xito-buff. Vi takker for alle innsendte bidrag – stemningen var god i kantina i dag, for å si det sånn!

Sebastian vant denne gangen, med en vits som har hele TO poenger!

Det var en gang en millionær som var ute å kjørte i privatflyet sitt fra en glof turnering til en annen, han tok en ekstra runde over jungelen da han plutselig gikk tom for drivstoff.
Et par kannibaler som så flyet styrte inn i jungelen sa til hverandre “Å nei, boksemat i dag igjen” og lo godt av hverandre.
Dette var ikke kannibaler som vanlige kannibaler, de var veldig dyktige på alternativmedisin. Kannibalene fant flyvraket og det hadde gått sånn halveis greit med millionæren, han hadde skadet det venstre øyet, den høyre armen og penisen. Kannibalene fant ut at de skulle hjelpe mannen, og byttet ut litt deler på ham.
Det venstre øyet fikk han byttet med et ørneøye, den høyre armen byttet kannibalene med en gorillaarm, og han fikk satt inn en elefantsnabel i stedenfor penisen.
Da millionæren kom til bake til den vestlige sivilisasjonen igjen, så ble han spurt av en doktor han pleide å golfe med om han ikke heller ville få byttet til seg menneskedeler igjen.
Men da svarte millionæren: “Nei pinadø, drivene mine er mye lengre nå med denne gorillaarmen, og med ørneøyet så kan jeg se hvor ballen flyr, men du må gjerne oppere bort denne snablen, for hver gang jeg skal putte, så begynner snabelen å gresse og putte det opp i rompa på meg.”
Monica dro i land andreplassen, med denne gårds-vitsen:
En mann hjelper en av sine kuer med å føde, 

da han plutselig oppdager at sin fire år gamle sønn er vitne til det hele med store øyne.. 
– Topp…, tenker mannen. Han er 4 år og jeg 
må forklare ham hele historien om blomsten og bien.  Men det er ingen grunn til å sette i gang og fortelle, 

jeg venter til han eventuelt spør meg, så vil jeg svare på det han måtte lure på. 
Etter at alt var over gikk mannen bort til sønnen sin… 
– Ja vel sønn, har du noen spørsmål?

– Bare ett, svarte sønnen som ikke kunne tro hva han hadde vært vitne til. 
– Hvor fort løp den kalven når han traff kua?

Tredjeplassen var det Camilla som tok:
A man walks into a bar, and sees that the bartender looks gloomy. He still sits down and orders a beer. Looking around, he notices a short man, only about 20-30 cm tall, playing the piano. He plays song after song, and the man perceives the bartender to turn more and more grumpy.

As the man finishes his beer, he rubs the glass a little, and POOF – a genie appears. “Welcome to this magnificent bar” says the genie, “I will now grant you one wish. Ask for whatever you like!”

“Really?” the man says, “Anything?” The genie confirms, and the man says “Then I would like 1 MILLION BUCKS!”

 “Your wish is my command” says the genie – spins around and voila! – 1 million ducks fills the bar.

“No no” objects the man, “I said 1 million BUCKS!

 The bartender grunts, leans over to the man and say, “Did you really think I asked for a 20 cm long pianist??

 

Tags: , , , , , , ,