Min side / Lad opp

Blogg

10 gratis ferieapplikasjoner til Android og iPhone!

For mange av oss starter ferien i disse dager. Visste du at det finnes massevis av mobilapplikasjoner der ute som kan gjøre ferien din enklere, mer spennende og billigere?

I denne bloggposten loser vi deg gjennom en 10 apper som kan være nyttige på ferieturen. Alle applikasjonene som er nevnt her finnes for både Android og iPhone. Søk på applikasjonsnavnet for å finne applikasjonen.

1. BensinPris: Brukerstyrt tjeneste som er avhenging av at brukerne oppdaterer prisene på de forskjellige bensinstasjonene. Fungerer bra i byene, ikke fullt så bra i grisgrendte strøk. Finner de laveste prisene på blyfri 95/98, samt diesel.

2. Visit Norway: Fin app for Norgesferien. Informasjon om steder og attraksjoner i Norge.

3. Trip Advisor: Er du lost på et nytt sted? Her finner du masse info om utenlandsferien. Søk deg fram til de beste hotellene, restaurantene, attraksjonene. Finn flyruter og mye annet nyttig.

4. Lonely Planet Travel Guide: Alternativ til Trip Advisor. Din digitale guidebok for hele verden.

5. Tripit: Smart app der du kan planlegge reisen og samle info om fly, tider, bilutleie, osv. Med denne appen slipper du en haug med papirer.

6. Opera Mini: Visste du at det koster mer å laste ned store nettsider? Opera Mini krymper nettsiden slik at du bruker færre MB, noe som igjen fører til lavere mobilkostnader.

7. Yr.no: Denne appen er et must. Spesielt i Norge hvor mange aktiviteter må planlegges etter været.

8. Oslo Lufthavn as: Informasjon om reisetider, forsinkelser og annen relevant info ved Gardermoen.

9. Trygg på reise: Hjelper deg med alt fra mistet bagasje og kredittkort til sykdom og bilulykke – og du behøver ikke være Tryg-kunde. Du kan også få varsel om streik, ekstremvær mm.. I tillegg kan du lagre backup av viktige dokumenter som pass, førerkort, osv.

10. NSB: En app der du bl.a. kan bestille billett, få oversikt over togruter, forsinkelser. Appen kan også fungere som digital billett ved at konduktøren scanner en qr-kode på telefonen din.

Har du noen ferieapper som du anbefaler? Hjelp andre, og tips oss i kommentarfeltet!

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,